Kirjautuminen My Kasperskyyn QR-koodilla

Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili ja käytät tietokoneellasi Kaspersky Security Cloud for Windows -sovellusta, voit kirjautua Kaspersky-sovellukseen skannaamalla henkilökohtaisen QR-koodisi. Tässä tapauksessa tilisi tiedot siirretään automaattisesti uuteen laitteeseen.

Voit kirjautua My Kaspersky -palveluun QR-koodin avulla laitteissa, joissa on Android 6-14 ja joihin on asennettu Google Play -palvelut.

My Kaspersky -palvelut luovat QR-koodin, joka sisältää tärkeitä todennusparametreja. Älä lähetä QR-koodiasi kenellekään, koska tämä voi aiheuttaa tietojen vuotamisen.

Näin saat QR-koodin